zaglavlja servisnih paketa 1000x419 dozivotno mobilno jamstvo

zaglavlja servisnih paketa 1000x419 dozivotno mobilno jamstvo

Kupnjom Vašeg novog ŠKODA vozila postali ste korisnik usluge mobilnog jamstva. Ovom uslugom Vam je omogućena mobilnost i dolazak do odredišta u slučaju da je Vaše vozilo zbog tehničkog defekta ostalo nepokretno.

Kada kupac ima pravo na uslugu mobilnog jamstva?

Pravo na besplatnu uslugu mobilnog jamstva nakon primopredajnog servisa vozila ostvarujete servisnim pregledima i održavanjem Vašeg vozila u ovlaštenom Škoda Servisu® (svaki inspekcijski servis mora biti potvrđen potpisom i žigom ovlaštenog servisnog partnera). Mobilno jamstvo se odnosi na vozila koja su zbog tehničkog defekta, a uzrok kojega nije greška korisnika vozila ili vanjski utjecaj na vozilo ostala nepokretna na cesti (smatra se da je vozilo nepokretno kada je nemoguće odvesti se istim u najbliži ovlašteni servis ili ukoliko prema uputama proizvođača nije dozvoljen nastavak vožnje).Usluge mobilnog jamstva:

Pomoć na cesti
U slučaju potrebe naša stručna ekipa će u najkraćem mogućem vremenu zbrinuti Vas i Vaše vozilo na licu mjesta. Mobilno jamstvo pokriva trošak izlaska stručne ekipe.


Vuča vozila

Ako Vaše vozilo nije moguće osposobiti na licu mjesta, osigurat ćemo Vam besplatan prijevoz za Vas i Vaše vozilo do najbližeg ovlaštenog ŠKODA servisa®.


Zamjenska mobilnost

Ukoliko se Vaše vozilo mora radi otklanjanja kvara zadržati u ovlaštenom ŠKODA servisu® dulje od pet sati, organizirat će Vam se korištenje jedne od sljedećih usluga (Napomena: razdoblje od pet sati započinje dolaskom nepokretnog vozila u ovlašteni ŠKODA servis®):


1. Zamjensko vozilo

Ukoliko želite možete koristiti besplatno zamjensko vozilo dok se na Vašem vozilu ne otkloni tehnički defekt (najviše do 3 dana). Mobilnim jamstvom nisu pokriveni troškovi goriva i cestarine, prometnih i parkirnih prekršaja kao ni drugi troškovi napravljeni u svrhu nastavka Vašeg putovanja. Kategoriju i vrstu zamjenskog vozila odabire ovlašteni ŠKODA servis® ovisno o raspoloživosti vozila.


2. Hotel
Ukoliko ste udaljeni više od 80 km od mjesta prebivališta i želite pričekati osposobljavanje Vašeg vozila, Vi i Vaši suputnici imate pravo na jedno noćenje u obližnjem hotelu do iznosa od 690,00 kn po osobi.


3. Ostala prijevozna sredstva
Ukoliko želite nastaviti Vaše putovanje alternativnim oblicima prijevoza, možemo Vam ponuditi besplatan prijevoz vlakom, autobusom ili brodom.Ograničenje mobilnog jamstva i gubitak prava iz mobilnog jamstva


Ako se Vaše vozilo nalazi u tehničkom jamstvu (vozilo do dvije godine starosti s važećim jamstvenim pravima) i ako se zateknete u državi izvan granica Republike Hrvatske, imate pravo na besplatne usluge prema važećim uvjetima mobilnog jamstva. U slučaju da ovlašteni Škoda Servis® u nekoj državi ne želi preuzeti troškove korištenja mobilnog jamstva, sami snosite nastale troškove. Te troškove će Vam prema važećim uvjetima mobilnog jamstva koji su ranije opisani, uz predočenje radnog naloga, računa, nadoknaditi Vaš ovlašteni Škoda Servis® u Republici Hrvatskoj, koji je vlasnik zadnjeg važećeg pečata mobilnog jamstva u Planu održavanja. Ako se zateknete izvan granica Republike Hrvatske, a vozilo se više ne nalazi u tehničkom jamstvu, sami snosite nastale troškove. Te troškove će Vam uz predočenje računa nadoknaditi Vaš ovlašteni Škoda Servis® u Republici Hrvatskoj, koji je vlasnik zadnjeg važećeg pečata Mobilnog jamstva u Planu održavanja. Prema uvjetima Mobilnog jamstva moguće je koristiti samo jednu od navedenih usluga (isključena je npr. kombinacija zamjenskog vozila i smještaja u hotel). Mobilno jamstvo ne uključuje troškove popravka vozila.
Pravo na besplatnu uslugu mobilnog jamstva ne možete ostvariti ako je nepokretnost Vašeg vozila nastupila zbog uzroka koji su jamstvenim listom predviđeni kao razlog za ograničenje ili gubitak jamstva (prema točki 5. jamstvenog lista).
U slučaju da nemate pravo na besplatnu uslugu mobilnog jamstva, prema Vašoj želji ovlašteni Škoda Servis® će Vam navedene usluge organizirati, ali u tom slučaju sami snosite nastale troškove.

 

Da biste ostvarili pravo iz Mobilnog jamstva potrebno je nazvati stalno dežurnog operatera na besplatni telefonski broj

unutar Hrvatske
0800 1 987

ili u inozemstvu na telefon
++385 1 6269169

od 00:00 do 24:00 sata,
365 dana u godini.

Skoda Usluge servisa mobilno jamstvo foto1

Skoda dodatna oprema

Ponuda originalne dodatne opreme

saznajte više

banner 4plus proljece

Aktualne cijene 4+ servisnih paketa.

saznajte više

Skoda - prijavite se za newsletter

Želim primati
informacije iz servisa

prijavite se

Skoda Banner Pregled 225x100

Detaljni pregled vozila za 1 kunu

rezervirajte termin

Skoda Banner videoteka 225x100

Škoda
videoteka

pogledajte

 

banner 225x100 provjera aku

Besplatni pregled akumulatora

saznajte više

Skoda Banner lampice 225x100

Signalne
lampice

saznajte više