Skoda impressum

Skoda impressum

Zaštita Vaše privatnosti prilikom korištenja naših internetskih stranica posebno nam je važna. Stoga ćemo Vas u nastavku detaljno informirati o prikupljanju anonimnih i osobnih podataka.


Protokoliranje pristupa

Prilikom Vašeg pristupa našoj ponudi na stranici www.skoda.hr i prilikom svakog učitavanja stranice odnosno datoteke, u log datoteci se tijekom korištenja pohranjuju podaci o tom postupku.

O svakom učitavanju pojedinačno se pohranjuje sljedeći slog podataka:
• IP-adresa računala koje šalje zahtjev
• datum i vrijeme učitavanja odnosno zahtjeva
• naziv učitane stranice odnosno datoteke
• poveznica na stranicu, s koje je učitana ova stranica
• web preglednici koje je korisnik koristio uključujući verziju web preglednika
• operacijski sustav kojeg je korisnik koristio

Ove informacije se koriste u statističke svrhe. Pri tome se isključivo radi o informacijama, koje ne dozvoljavaju nikakve zaključke o Vašoj osobi. Vi ostajete kao korisnik anonimni. Uvijek imate pravo opozvati prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka.Prikupljanje i obrada osobnih podataka.

Sukladno zakonu o zaštiti podataka, osobni podaci će se pohraniti bez ikakvih ograničenja samo ako nam iste dostavite primjerice u sklopu registracije kod upita, nagradne igre ili pretplate na newsletter.U tom slučaju podrazumijevamo da ste suglasni da Vas uvoznik ili ovlašteni servis obavještavaju o novostima i aktualnoj ponudi elektroničkim (SMS-om i/ili elektroničkom poštom) i pisanim putem (poštom). U bilo kojem trenutku imate pravo odustati od dane privole na prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka kao i na slanje obavijesti o novostima i aktualnoj ponudi te zatražiti prestanak daljnje obrade Vaših osobnih podataka. Ako se od Vas prilikom korištenja ponuđene usluge zatraži da navedete Vaše osobne podatke, onda se Vaši osobni podaci neće dovesti u vezu s podacima iz protokola pristupa preko ionako anonimizirane IP adrese u svrhu kreiranja osobnog korisničkog profila. Budući da suglasnost za korištenje Vaših podataka u prethodno navedene svrhe može obuhvaćati i prijenos Vaših podataka Volkswagen partnerima (prodajni i servisni partneri), pružateljima financijskih usluga (Porsche Mobiliti, Porsche Leasing) odnosno institutima za ispitivanje javnog mnijenja angažiranim u svrhu ispitivanja tržišta i analize zadovoljstva kupaca koje ste sami odabrali, Vaši podaci se mogu i njima proslijediti.

Ova stranica koristi kolačiće.

Možete ih isključiti promjenom postavki browsera. Saznajte više

Prihvaćam

Kolačići (cookies) su male tekstualne datoteke, koje vaš preglednik (browser) sprema u memoriju. Kolačići omogućuju korisnicima da pri ponovnoj posjeti određene web stranice, preglednik "prepoznaje" uređaj s kojeg je posjeta došla, kako bi se informacije prilagodile korisniku.

Spremanje kolačića možete isključiti u postavkama preglednika.

Na ovoj stranici koristimo kolačiće zbog boljeg korisničkog iskustva, te u svrhu praćenja statistike posjeta stranicama (Google Analytics).