480x417 Mobilno jamstvo

480x417 Mobilno jamstvo

Kupnjom Vašeg novog ŠKODA vozila postali ste korisnik usluge mobilnog jamstva. Ovom uslugom Vam je omogućena mobilnost i dolazak do odredišta u slučaju da je Vaše vozilo zbog tehničkog defekta ostalo nepokretno.


Kada kupac ima pravo na uslugu mobilnog jamstva?

Pravo na besplatnu uslugu mobilnog jamstva nakon primopredajnog servisa vozila ostvarujete servisnim pregledima i održavanjem Vašeg vozila u ovlaštenom Škoda Servisu® (svaki inspekcijski servis mora biti potvrđen potpisom i žigom ovlaštenog servisnog partnera).

Mobilno jamstvo se odnosi na vozila koja su zbog tehničkog defekta, a uzrok kojega nije greška korisnika vozila ili vanjski utjecaj na vozilo ostala nepokretna na cesti (smatra se da je vozilo nepokretno kada je nemoguće odvesti se istim u najbliži ovlašteni servis ili ukoliko prema uputama proizvođača nije dozvoljen nastavak vožnje).

 

 
karta europe
 
Ukoliko se nađete izvan Hrvatske:

Usluge Mobilnog jamstva

Pomoć na cesti
U slučaju potrebe naša stručna ekipa će u najkraćem mogućem vremenu zbrinuti Vas i Vaše vozilo na licu mjesta. Mobilno jamstvo pokriva trošak izlaska stručne ekipe.


Vuča vozila

Ako Vaše vozilo nije moguće osposobiti na licu mjesta, osigurat ćemo Vam besplatan prijevoz za Vas i Vaše vozilo do najbližeg ovlaštenog ŠKODA servisa®.


Zamjenska mobilnost

Ukoliko se Vaše vozilo radi otklanjanja kvara mora zadržati u ovlaštenom ŠKODA servisu® dulje od pet sati, organizirat će Vam se korištenje jedne od sljedećih usluga (Napomena: razdoblje od pet sati započinje dolaskom nepokretnog vozila u ovlašteni ŠKODA servis®):


1. Zamjensko vozilo

Ukoliko želite možete koristiti besplatno zamjensko vozilo dok se na Vašem vozilu ne otkloni tehnički defekt (najviše do 3 dana). Mobilnim jamstvom nisu pokriveni troškovi goriva i cestarine, prometnih i parkirnih prekršaja kao ni drugi troškovi napravljeni u svrhu nastavka Vašeg putovanja. Kategoriju i vrstu zamjenskog vozila odabire ovlašteni ŠKODA servis® ovisno o raspoloživosti vozila.


2. Hotel

Ukoliko ste udaljeni više od 80 km od mjesta prebivališta i želite pričekati osposobljavanje Vašeg vozila, Vi i Vaši suputnici imate pravo na jedno noćenje u obližnjem hotelu do iznosa od 690,00 kn po osobi.


3. Ostala prijevozna sredstva

Ukoliko želite nastaviti Vaše putovanje alternativnim oblicima prijevoza možemo Vam ponuditi besplatan prijevoz vlakom, autobusom ili brodom.

Zovi 0800 1 987

Ova stranica koristi kolačiće.

Možete ih isključiti promjenom postavki browsera. Saznajte više

Prihvaćam

Kolačići (cookies) su male tekstualne datoteke, koje vaš preglednik (browser) sprema u memoriju. Kolačići omogućuju korisnicima da pri ponovnoj posjeti određene web stranice, preglednik "prepoznaje" uređaj s kojeg je posjeta došla, kako bi se informacije prilagodile korisniku.

Spremanje kolačića možete isključiti u postavkama preglednika.

Na ovoj stranici koristimo kolačiće zbog boljeg korisničkog iskustva, te u svrhu praćenja statistike posjeta stranicama (Google Analytics).