Skoda impressum

Skoda impressumSadržaj ove stranice je u vlasništvu tvrtke Porsche Croatia d.o.o.


Porsche Croatia d.o.o.
Generalni  uvoznik za marku ŠKODA
Zagrebačka 117
10410 Velika Gorica

Tel. 01/6269-111


E-Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tvrtka Porsche Croatia je upisana u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta (MBS): 080284872. Matični broj poslovnog subjekta: 1435396. (OIB): 56007827423.

Tvrtka kod koje se vode pravni računi: Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb Broj računa Porsche Croatia: 2484008-1100156754 Iznos temeljnog kapitala: 78.610.000,00 HRK, uplaćen u cijelosti.


Sve slike, tekstovi, cijene i drugi prikazi iz ovog proizvoda odgovaraju hrvatskom ŠKODA prodajnom programu u trenutku izrade te predstavljaju neobvezujuću informaciju. Pridržavamo pravo na kasnije izmjene. Porsche Croatia d.o.o. ne preuzima odgovornost za zablude.


Program i svi njegovi dijelovi poput podataka i slika zaštićeni su autorskim pravom. Svako korištenje izvan uskih granica Zakona o autorskom pravu bez odobrenja je zabranjeno i kažnjivo. To posebice vrijedi za umnožavanja, prijevode, mikrosnimanja i obradu u elektroničkim sustavima.


Upotreba slika dozvoljena je samo za osobne potrebe. Tvrtka ŠKODA AUTO a.s. je vlasnica velikog broja registriranih marki (zaštitni znakovi). Zaštićeni su posebice znakovi marke ŠKODA, Fabia, Octavia, Superb, Roomster, itd. Činjenica, da neki znak nije sadržan na ovom popisu i/ili nije označen kao marka (zaštitni znak) u nekom tekstu, ne može se interpretirati na način da dotični znak nije registrirana marka (zaštitni znak) i/ili da bi se dotični znak mogao koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja tvrtke ŠKODA AUTO a.s. odnosno Porsche Croatia d.o.o.

Ova stranica koristi kolačiće.

Možete ih isključiti promjenom postavki browsera. Saznajte više

Prihvaćam

Kolačići (cookies) su male tekstualne datoteke, koje vaš preglednik (browser) sprema u memoriju. Kolačići omogućuju korisnicima da pri ponovnoj posjeti određene web stranice, preglednik "prepoznaje" uređaj s kojeg je posjeta došla, kako bi se informacije prilagodile korisniku.

Spremanje kolačića možete isključiti u postavkama preglednika.

Na ovoj stranici koristimo kolačiće zbog boljeg korisničkog iskustva, te u svrhu praćenja statistike posjeta stranicama (Google Analytics).